Det är dags nu!


Näe, nu kan jag inte hålla mig längre. Ni som följer mig på Instagram vet att jag redan lusläst alla inredningstidningar med jultema som finns, plockat mossa, lingonris och kottar. Den härligt luddiga känslan är här och jag har faktiskt tvingat mig själv att inte spela julmusik än. Ger jag efter kan det ske. I dag.

I alla fall kan jag inte hålla mig från att ta in julen här på bloggen. Jag lovar att det kommer att bli mången mången inlägg på detta tema. Jag älskar julen. Länge hade jag helt fel inställning till den här tiden på året. Jag såg slutet av november och hela december som en slags transportsträcka till julafton, och sedan var det över. Nu vet jag att det är resan som är målet. Det är förberedelserna som är julen. Julafton är inte den viktigaste dagen. Alla dagar i julkalendern är lika mysiga.
Här kommer julbilder från höstens Formexmässa.


Bild 1 och 2 är tagna i Bloomingvilles monter. Bild 3 och 4 är från Chic Antique.

Dessa pumlor kommer från Lene Bjerre.

Miss Etoile bjuder på flärdfulla juldekorationer.


House Doctor säljer söta tomtar och snögubbar.

2 kommentarer

  1. Oh vad härliga bilder och oh vad kloka ord ! Visst ska det njutas av varje dag fram till jul och efter för julen varar ju till påska ;-)! Och varje gång jag tittar in här så hamnar jag på inlägget staplat och just ett sånt ute vitrinskåp de ska jag önska mig av tomten ! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *