Tävla och vinn

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Peter Jöback berättar i boken ”Jag kommer hem igen till jul” (Bonnier Fakta) om hur han sökt frid i juletid och även hos sig själv. Vi får följa med honom på hans resa genom barndomens jular, via ensamma och sorgsna jular som vuxen och fram till nuet.

Boken är en annorlunda biografi som även innehåller sångtexter, noter och recept på julmat. Dessutom följer en dvd från Peter Jöbacks julkonsert i Globen 2009 med. Den nu tio år gamla julskivan ”Jag kommer hem igen till jul” har blivit något av en modern klassiker. Hör honom berätta om hur skivan och boken kom till här.

Vill du vinna ett exemplar av boken? Gilla Johanna kaffepannas sida på Facebook och dela inlägget. Tävlingen avslutas 26 november 2012. Jag lottar och skickar boken med post till vinnaren.

19 kommentarer

 1. Nu har jag gillat din FB-sida samt delat den med mina vänner och så håller jag alla tummar jag kan hitta! 🙂

  (Heter ana nordlander lund på FB).

 2. Hej

  Denna bok skulle jag jätte gärna vilja ha. Peter har gått på samma skola som jag i gymnasiet =)

  Gillat och delat på FB.

  Kram Tina

 3. Jag har gillat och delat, alla mina vänner meddelat.
  Det vore fantastiskt supekul
  om Peter kom hem igen till min jul 🙂

 4. Gillar, delar och hoppas på,
  att vi denna härliga vinst ska få.
  Jag skulle bli jätteglad,
  om jag fick läsa hans bok, bad efter blad.
  Han har en så vacker stämma,
  hans musik spelas ofta här hemma 🙂

 5. Pingback: Johanna Kaffepanna

 6. Pingback: Vinnaren är korad | Johanna Kaffepanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *