Lucka 20Vilken stämning dessa kransar sprider! Jag har bundit min av blåbärsris och sedan hängt hjärtan i fattigmanssilver under. Den hänger från taket i ett spetsband och jag har fäst den gamla sortens ljushållare på ovansidan där jag satt små ljus. Det går även att skippa de levande ljusen och istället göra en mindre brandfarlig variant genom att sätta en batteridriven ljusslinga i kransen. I stället för blåbärsris kan du använda gran-, tall-,
en- eller lingonris. Öppna ögonen när du går på skogspromenad och se allt vackert som du kan använda till att göra fina juldekorationer av. Min mamma sätter varje år lingonris runt en svart ljuskrona som hänger i röda band från taket. Enkelt och så vackert med vita kronljus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *