Lucka 21
Glöm inte bort småfåglarna som förgyller utsikten från våra fönster. Ge dem lite gott att knapra på genom att hänga upp egentillverkad fågelmat. Jag kan garantera att den här sorten är uppskattad. Stamgästerna hemma hos mig är mycket nöjda med menyn och återkommer regelbundet. Gör ett gäng fågelfröglas när du ändå är i farten. Eftersom de är så populära är det bra att ha några på lager. Förvara dem i kylskåpet så håller de bra. Jag har tidigare gjort en lite mer avancerad variant på fågelmatare. Kolla in den här.

Ingredienser:
Kokosfett
Fågelfrön
Jordnötter
Snöre
Plastmuggar
Gör så här:
1. Smält kokosfett i en kastrull och rör ner fågelfrön och jordnötter.
2. Häll upp i plastmuggar och stick ner snörstumparna ända ner till botten av muggen.
3. Låt stelna och plocka sedan bort muggarna.
4. Häng upp skrovmålen i lämpligt träd, eller på balkongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *