Frukt är inte godis

2-ute, låda 067Inför varje jul så kommer en låda levererad till jobbet fylld med godis från TT där vi köper in material att använda i Folkbladet. Den dagen är det lilla julafton. Det krävs inte så mycket för att göra oss journalister lyckliga. Denna gång blev jag om möjligt ännu lyckligare då årets låda var gjord i trä. Så fin! Jag klistrade fast en lapp på den där jag skrev ”Lådan paxad av Johanna”. ”Paxad? Kan man paxa en låda?” blev kollegornas reaktioner. Ja, det kan man.3-ute, låda 074Nu är lådan hemma hos mig, men godiset är uppätet och utbytt mot frukt. Det är nämligen så att jag och en vän av någon för tillfället obegriplig anledning slutat äta godis och fikabröd. Vi kämpar. Tappert. Jag kan berätta för er att frukt inte alls är godis.1-ute, låda 064
Den här veckan är ”Fotoutmaning vänner emellan” just ”I en låda”. Passande va? Se fler tolkningar av temat hos Edith & Jag.

8 kommentarer

  1. Hi hi! Nej jag håller med, frukt är inte godis 🙂 För min del är det inte så svårt att hålla mig i från godis men kaffebröd det måste jag ha. Är ett riktigt kakmonster mellan varven. Snygg låda var det i alla fall. Tur att den gick att paxa.
    Kram Maria

  2. Klart man kan paxa en låda! Speciellt en som är så fin! Bra jobbat med godiset, jag har hållt upp ett år nu och vet att början är värst.. Kram Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *