Naturlig skönhet

1-snölykta ny 041
Ju äldre jag blir desto mer inser jag att min hud inte alls vill ha skönhetsprodukter som innehåller konstgjorda ämnen. Det den vill ha är 100 procent naturlighet. Det är svårt att hitta sådana produkter. Ofta är det 95 eller 98 procent naturliga ingredienser. Ett jättebra märke är Decléor. Nackdelen är att de krämerna är jättedyra och bara finns att köpa på skönhetssalong eller internet. Har du tips på något annat bra märke?2-snölykta ny 043
Nu har jag tänkt börja prova egengjorda varianter av skönhetsvård. Jag har testat en ansiktsmask som bestod av en äggula och citronsaft från en pressad citron. Jag rörde ihop detta och täckte ansiktet med smeten med hjälp av en bakpensel. Egentligen ska masken sitta på över natten, men det kändes alldeles för kladdigt, så jag hade på den under fyra timmar. Masken stelnar och när jag tvättade av den var huden väldigt slät och mjuk. Ett enkelt tips som är värt att testa.

3 kommentarer

  1. Pingback: Kladd i fejset | Johanna Kaffepanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *