Ljust och fräscht

1-kakfat snölykta 147
Har du lust att göra fina lyktor ute, men har inte tid att vänta på att islyktor som dessa ska frysa färdigt? Prova sådana här snövarianter istället. Lätt som en plätt.1-kakfat snölykta 123
Ta några sockerkaksformar med hål i mitten. Har de fina mönster blir det ännu roligare. Packa dem med snö, vänd dem och knacka försiktigt ut snökakan. Går den sönder får du prova igen och lämna dem ute i 30 minuter innan du knackar ut dem igen.
1-snölykta ny 004Sätt snökakorna på varandra. Om du vill kan du spreja med vatten på dem så att de fryser ihop. Gör försiktigt hålet större beroende på vilket slags ljus du använder. Placera det i hålet och tänd med en braständare eller långa stickor.   2-snölykta ny 024

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *