Nu äntligen blommar löken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vill du dekorera dina blommor lite extra så använd dig av påskpynt, pärlor eller sälgkvistar.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag har lagt ett snöre med träkulor runt min pärlhyacint. En härlig påsk- och vårblomma med en underbar färg.OLYMPUS DIGITAL CAMERADenna förtjusande Narciss Bridal Crown var en nyhet för mig. Den doftar gudomligt och stoltserar med sina gulvita blommor. Runt den har jag satt rosa silkespapper och lite påskpynt.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tusenskönan passar både inne och ute i rabatten.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag har satt den i en gammal tillbringare.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Påskliljorna är klassikern bland påskblommor. Som stolta solar lyser de.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag har lagt tidningspapper på krukorna och gräs och låtsasägg på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *