Det är sant – den kan bli din

1-boktävling 026
Äntligen! En liten tävling här på bloggen. Och priset är inte vilket som helst, utan den rykande färska boken ”Hemslöjd på nytt sätt” (Semic förlag) av Susanna Zacke och Sania Hedengren. Författarna är inga duvungar i branschen. De har gett ut flera böcker med otaliga roliga idéer kring hantverk. Dessutom har de den fina bloggen Sanna och Sania.

Så – för att vinna:
1:
Gilla Johanna kaffepannas FB-sida.
2. Motivera varför boken ska bli din.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

8 kommentarer

  1. Jamen, det vore ju som hand i handske. Jag borde bry mig mer om hemmet, det får stå tillbaka för bilderna och broderierna. Denna bok skulle nog kunna sparka mig åt rätt håll 🙂

  2. Jag älskar att pyssla och fixa ordning i hemmet, men när mina idéer tryter så hamnar intresset på efterkälken. Denna bok skulle kunna hjälpa mig att komma igång igen. Ge mig nya idéer och tankar.

  3. Då jag planerar att renovera ett gammalt hus kan jag behöva hur mycket inspiration som helst! Hit med ideerna 🙂

  4. Jag är med 🙂 Gillar & delar vidare till min fb.sida (Carina Gerdin). Jag är ju en pyssel-tjej, har alltid en massa ”projekt” på G…ännu mer inspiration skulle jag få av denna bok 🙂

  5. Jag vill gärna vara med i tävlingen! Gillar/delar vidare på min Fb-sida (Renate Wretefelt). Älskar att pyssla och kan man dessutom få mer inspiration av en fin bok är detta en bonus.

  6. Pingback: Vinnare korad | Johanna Kaffepanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *