Vinn prisbelönt hudvård

1-picaut
Foto: Kalle Sanner

Jag är glad att presentera en tävling tillsammans med Swedish beauty factory – hemsidan som säljer ekologisk hudvård. I potten ligger en rengöringskräm samt en anti age-kräm från M Picaut till ett värde av 688 kronor. Produkterna tillhör Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie som du kan läsa mer om här.

Tävlingen är avslutad.

För att delta i tävlingen ska du:
1.
Gilla Swedish beauty factorys och Johanna kaffepannas Facebooksidor.
2. Svara på frågan ”Vad krävs det för att du ska välja ekologisk hudvård?” i kommentarsfältet här nedan.

Tävlingen pågår till den 30 april 2013 klockan 12.00.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

40 kommentarer

 1. Letar alltid ekologiskt. Det jag äter påverkar mitt yttre och det jag använder på mitt yttre påverkar mitt innre.

 2. Pingback: Vad har du för smörja i fejan? | Johanna Kaffepanna

 3. Om det är ett utländskt ekologiskt märke så ska det vara certifierat och om det är ett svenskt märke så vill jag att man kan läsa INC på hemsidan för att kontrollera att det verkligen är bra och ekologiskt innehåll. Huden blr mer och mer känslig och det känns bättre att ha något ekologiskt på huden precis som man försöker göra med maten.

 4. Att välja ekologiskt är enkelt. Det kräver bara en ynka liten påminnelse till mig själv, från mig själv, var dag. Informationen om varför det är viktigt matas vi ju med dagligen på olika sätt.

 5. Letar alltid sedan kan den gärna få vara av mellanprisklass – för jag köper inte de allra allra dyraste krämerna ändå – utan jag vill ha bra produkter till ett ok pris och såklart eko.

 6. Skulle verkligen vilja prova dessa produkter. Har inte än det ”ekologiska tänket” än,men det är väl aldrig försent att börja nu

 7. Ekologi är min melodi men det får gärna vara prisat och hyllat som jag vet att Picaut är för deras fina ingredienser, hyllade verksamma fusioner och spännande innovationer.
  Ordet sprids vidare likt explosioner och tillslut nås av miljoner.
  Att testa, upptäcka att ekologi är lika bra. Då tror jag att världen och vår hy kommer att må bra !
  Gillar båda sidorna!

 8. Jag har gillat både dig och Swedish på fb.
  Har aldrig provat det här märket men vill så gärna göra det. Det som är ekologiskt tilltalar mig i allra högsta grad.

 9. gillar båda sidorna. Eftersom jag är rädd om både naturen och kroppen väljer jag alltid ekologiskt och M Picauts produkter är toppen 🙂

 10. M Picaut har jag aldrig prövat, jag använder C/O Gerd, den tycker jag är bra,,,kanske det är dags att byta nu?!

 11. Hej! Tävlar gärna 🙂

  Gillar bägge på fb (Matilda Pettersson).

  Jag vill helst ha blivit tipsad av en vän eller liknande som tycker om produkten ifråga alternativt ha fått prova gratisprov för att jag ska köpa en ny produkt, särskilt om den är lite dyrare (oavsett om den är ekologisk eller ej). Jag väljer gärna ekologiskt men då får det inte vara alltför dyrt i förhållande till liknande produkter och så ska det såklart vara ganska så enkelt att få tag i.

  Håller tummarna för vinst!
  Kram Matilda

 12. Jag gillar er båda =) Tina Carlström

  Min hud är väldigt känslig. Därför väljer jag ekologiska produkter som är så naturliga och jordnära som möjligt. Allt för att huden ska känna igen de naturliga ingredienserna och inte en massa kemikalier som inte är anpassade för huden.

 13. Gillat båda på facebook! 🙂

  Skönhetsvård till mig har alltid hamnat långt ned på den ekonomiska prioriteringslistan och för att med en begränsad budget välja något nytt måste jag veta att det verkligen fungerar. Gratisprover ligger högt upp in min önskelista, samt att jag får läsa olika bloggares recensioner om hur de upplevde produkten.
  Sedan vet jag ju att det ekologisk såklart vinner i längden, men plånboken styr kortsiktigt!

  Skulle bli överlycklig om jag fick prova denna prisbelönta serie som jag hört så mycket gott om! 🙂

 14. Det enda som krävs är lite sunt förnuft. Mår naturen och djuren bra så mår vi bra eftersom vi är en del av ekosystemet. 🙂
  Själv fungerar jag inte varesig till det yttre eller det inre om jag stoppar mig full med onaturliga saker.

  Har gillat på FB (som ana nordlander lund). 🙂

 15. Ekologiskt är bra för natur & själ – samt samvetet. Jag älskar ekologiskt. Det som krävs för mig att välja det är att min hud mår bra av det & har ett bra pris. Mer marknasföring behövs – är jättesugen på att testa detta, men aldrig hört talas om det förut.

 16. Pingback: Vinn hudvård från M Picaut! | Blogg om naturlig och ekologisk hudvård och hårvård | Swedish Beauty Factory

 17. 1. Gillar x 2 på FB ( Kristiina Söderström).

  2. För att jag ska välja ekologisk hudvård ska det utbudet även finnas på mindre orter. Så att det är lättillgängligt. Att inte belasta miljön för resorna efter ekologiskt alternativ.

  Ha en bra dag!

 18. För att jag ska välja ett ekologisk alternativ bland alla produkter på marknaden måste det vara en snygg förpackning, behaglig konsistens och en härlig doft. Helhetsintrycket avgör mitt val.

 19. Det kräver inte så mycket av mig längre, eftersom jag har gjort det under ganska många år nu.. Jag vill inte bara ha ekologiskt utan också med naturligt ursprung utan massa onödiga kemikalier från industrin. Jag tror att naturen till stor del kan erbjuda det som är bra för min hud. Att kleta på mig själv eller mina barn saker som kommer från olja, restprodukter från industrin m.m. känns idag helt främmande. Jag vet att det jag betalar för, även om det ofta kostar lite mer, är värt pengarna! Det brukar jag säga till min man!

 20. Hej Johanna Kaffepanna!
  Jag är gärna med och tävlar!!
  jag har gillat bägge fb sidorna under mitt namn Christina Frisberg.
  Ja att välja ekologiska hudvårdsprodukter, kan till en början vara lite knepigt, för man måste lära sig vad som är bra för moder jord i det långa loppet, vad produkten innehåller, om det är naturligt framställt och var det kommer ifrån, så det inte transporteras jorden runt i lastbilar flyg eller fartyg som använder sig av bränsle som spyr ut farliga ämnen ut i vår luft vi andas in, nä det är lite trixigt, men när man väl hittat några produkter som verkligen är EKOLOGISKA så ska man hålla sig till dessa. och fungerar de bra så är inte valet så svårt längre. för vi ska vara rädda om oss själva och varandra och den jord vi lever på/av.

 21. Det krävs inte alls sa mycket jag provar mer än gärna nya alterativ och väldigt gärna ekologiskt!!!! Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
  eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa!

  Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur! Jag har gillat begge sidor med namnet Jennie Louise!

 22. Jag är med och tävlar.
  Gillar båda sidor på facebook: Emely Tuväng

  För att jag ska välja ekologisk hudvård krävs det att det inte kostar en förmögenhet och att det fungerar bättre än icke ekologiska produkter (och det brukar dom göra)!

 23. Gillar båda sidorna på facebook (Jessica Hellström)

  Att andra personer/sidor på facebook/bloggare eller tidningar tipsar om riktigt bra ekologiska hudvårdsprodukter – då blir det lättare för mig att välja och då vet jag att produkterna är bäst och verkligen fungerar!

 24. Jag väljer alltid ekologiskt. Både i hudvården, maten och i kläder om jag har möjlighet. Det är både av ego- och eko-skäl jag gör det:-)!

 25. Jag gillar att ta hand om djur, miljö och ta ansvar för min hälsa detta gör jag genom att i stor utsträckning äta ekologiskt och genom att att använda ekologisk hudvård. Hade varit kul att få prova på det här ekologiska märket som jag aldrig tidigare hört talas om så jag håller tummarna! Älskar din blogg, den är verkligen är inspirerande! 🙂

 26. Gillar båda sidorna.
  Jag väljer alltid ekologiskt om jag kan, men det krävs att jag verkligen tar reda på vad produkten innehåller och inte bara låter mig luras av reklammakarnas uttryck ”naturlig produkt”, som är vagt och vilseledande. Det finns ju också en gräns för hur mycket jag är villig att betala. Och så måste produkten finnas att köpa i eller i närheten av min lilla stad.

 27. Jag tycker priset är ganska viktigt när jag köper hudvård, men jag väljer gärna ekologiskt då det oftast är billigare än många icke-ekologiska produkter. Annars är jag rätt ombytlig och provar gärna en massa olika och nya märken och produkter om jag inte skulle hitta ”mirakelkrämen”.

  Gillat båda sidor på facebook har jag också gjort!

 28. Jag väljer redan ekologisk hudvård och jag började med det sedan jag märkte att jag blev röd, torr och fjällig av all konventiella produkter. När jag studerade i Östersund bestämde jag mig för att fara till ett företag som heter turkos och göra en hudkonsultation och de gjorde sedan en blandning av olika oljor som skulle vara bra till min hud. Efter att jag hade testat detta så märkte jag att huden mådde bra. Huden blev inte torr, röd eller fjällig. Dessutom har jag märkt att jag är väldigt känslig för att jag är även allergisk mot nickel. Dessutom så känns det ekologiska sortimentet mer fräschare och mer roligare att testa samt att läsa om. Efter att jag har börjat med ekologiska produkter har jag märkt hur mycket i vår natur som är bra mot vår hud. Jag tycker därför vi måste sköta om vår natur så att vi alltid kan få exklusiva och ekologiska hudprodukter.

 29. Jag gillar på FB, Kristina Karlsson Fd Magnusson.

  Vad som krävs är att låta det ekologiska vara en självklarhet. Jag tycker det sätts för mycket vikt vid att produkter är ekologiska så till den grad att själva produkten i sig försvinner…
  Fokusera istället på själva produkten, låt den marknadsföra sig genom att visa upp resultat – för BRA produkter som (dessutom) är ekologiska – de köper jag!

 30. Gillar på FB som Paola Allegrini.

  Egentligen krävs ingenting alls. Jag prioriterar gärna det som är bra för hy och miljö och drar ner på något annat, mindre vettigt och mindre hälsosamt. Det får mig att må bra och vara nöjd med min gärning samtidigt som det bara är positivt på alla sätt och vis 🙂

 31. Hej, jag är gärna med i utlottningen 🙂
  Gillar båda dessa sidor på fb (Pernilla Wamsjö)
  ♥ Ekologiskt är det självklara valet. Snällt mot miljön, känns rätt för huden ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *