Men titta där står ju hon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I fem minuter hann vi vandra New Yorks gator så stötte vi på första kändisen. Tur jag hade spanar-Marie med mig, annars hade jag missat dem alla. Nu kan jag titulera mig paparazzi. Det är jag och kändisarna. Funderar på att ge ut en bok, men som det är nu skulle den bli mer som ett blad i broschyrformat.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meg Ryan vinkade på en taxi i ett gathörn i Soho. Jag slängde fram kameran med superzoom och är rätt nöjd med den här bilden som jag i princip sköt från höften. Känner mig lite ambivalent inför dessa smygtagna foton. Det kändes som om jag tog kort på en apa på zoo. Stackars Meg. Men, äsch. Är man som jag en bondjänta i storstan så kan man inte hjälpas att impas av Hollywoodglans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *