Där stjärnor tänds och tindrar

04-Bicgalan 023
I går höll företagsinkubatorn BIC factory sin årliga gala där unga företagare prisas. Det är minsann inte var dag jag är på sådana tjusiga tillställningar, och oj så trevligt det var. Eftermiddagen började med en föreläsning av Victor Hillebjörk och sedan avtäcktes två nya stjärnor på Walk of fame. Vinnare detta år var Supercat och E&E glasses.02-Bicgalan 018
Det var mingel i BIC-huset. Andra Augustis Caroline Ahlbäck hade sina fina smycken i håret. 03-Bicgalan 019Min braiga syster, som själv suttit på BIC, var konfrencier och moderator under kvällen. Det var fjärde året i rad hon höll i spakarna. I bakgrunden syns Hanna Selinder från Bättre text som vann pris för Årets BIC-företag. 05-Bicgalan 025
Efter minglet styrdes en buss till Sävargården där galamiddag väntade.06-Bicgalan 036 07-Bicgalan 037 08-Bicgalan 040
Mikael Hansson från Infotech syntes på festen. Eva Eriksson och Emma Sundqvist från VK-koncernen var med för att dela ut pris till Årets medieföretag vilket gick till JohannaN.10-Bicgalan 044
Emma tog oss genom kvällen, presenterade prisutdelare och intervjuade galagäster.11-Bicgalan 057
Min braiga svåger Erik susade runt och fotade festfolket.12-Bicgalan 062 13-Bicgalan 066 14-Bicgalan 067 19-Bicgalan 100
Priset för Årets X-bicare gick till Yazdan Naderi och Marcus Strandgren som driver företaget The Core. Jag jublade lite extra eftersom jag känt Marcus sedan vi var barn. Två ofattbart begåvade människor. Kolla deras hemsida så förstår ni vad jag menar.15-Bicgalan 069
Sävargården är en otroligt vacker byggnad med lång historia. Tydligen spökar det här också. Det ska finnas en kvinna som tänder och släcker lyset på damtoan. Hon gillar när det är fest här, så det är ett snällt spöke. Jag höll utkik men fick inte träffa henne tyvärr.17-Bicgalan 086
Marie, jag och Emma. Mina kära.20-Bicgalan 103
Kvällen avslutades med en pose på dansgolvet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *