Tusen och en natt

Men hallå där. Liket lever. Efter en lång och skön semester är jag tillbaka i sadeln igen, även om det känns lite ostadigt just i nuläget.

I sommar har jag inte gjort många knop. Jag har knappt lyft kameran. Efter en långhelg i Göteborg i början av juli la jag bort den helt och hållet. Vi åkte och hälsade på min moster och kusiner och hade det helt fantastiskt bra. Jag fick ett uppdrag att inreda min mosters sovrum. Hon ville ha samma stil som finns på hotell Dorsia i Göteborg, så hon tog med oss dit för inspiration.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det lilla hotellet är väldigt unikt och fyllt av färg. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi provsatt fåtöljerna i lobbyn och insöp atmosfären.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här finns också en bar och restaurang.OLYMPUS DIGITAL CAMERATyger och tapeter är helt och hållet från Designers Guild.   OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det får bli en drink här vid nästa besök. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trappräckena är smidda och förgyllda.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag hann inte handgripligen inreda min mosters sovrum, men har skickat henne ett förslag. Nu är det upp till henne att verkställa det. Eller så får jag väl ta ledigt en vecka, åka ner igen, shoppa loss och skapa hennes eget tusen-och-en-natt-rum.

3 kommentarer

  1. Pingback: Hon vet inte att hon kan | Johanna Kaffepanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *