En gammal husmorstjänare

1-Wilhelms dop 089
En sådan här pall hade farmor i sitt kök. Varför jag inte behöll den när vi städade ur hennes lägenhet är ett mysterium. Det blev så att jag fick köpa mig en likadan på loppis i somras för 250 kronor. Det var en mycket lyckad tur jag gjorde den dagen. Kanske kommer fler bilder på andra fynd jag gjorde då.1-anneli och joachim 019
Pallen var så här skruttig när den kom hem med mig, men jag fixade till den väldigt snabbt och enkelt. Jag tog bort den röda mattan och skrubbade pallen ren och fin. Sedan klippte jag till nya bitar till sits och trappsteg av bordsunderlägg som jag limmade fast. Mycket lätt. Och blir jag less på det nya mönstret så är det inte svårt att byta ut.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *