Simning på kalasschemat

2-Ellinor Näsholm 106I går var det 8-årskalas hela dagen. Först ett badkalas för kompisarna och sedan ett släktkalas. Kompisarna bjöds på en strandtårta. Tjusig va! Sanden är krossade Mariekex och havet är grädde som vi färgat blå med karamellfärg. Sedan piffade storasyster med godisnallar som solar och badar medan delfinerna hoppar i vattnet. Runt om satte vi chokladfingrar. Det var FEST när jag fick äta sådana när jag var liten. Och då fick man ta en. Jag tror de är det godaste som finns faktiskt. Nu är jag vuxen och får äta hur många jag vill. Det är bra.
4-Ellinor Näsholm 136
Det var ingen högsommarvärme, men med 27 grader varmt i poolen så gick det bra. Efter ungefär 45 minuter var det dags att ropa in de plaskande barnen, och när vi kom in började det störtregna, så då fortsatte vi kalaset med charader. En bra dag att fylla åtta på.3-Ellinor Näsholm 128

3 kommentarer

  1. Pingback: Den som fyller år får bestämma | Johanna Kaffepanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *