En väldigt intensiv relation

Jag glömde min iphone på jobbet. Vad himla konstigt det blev. På kvällen skulle jag ut och gå. Jag kunde inte bara snabbt kolla vad det skulle bli för väder, och jag kunde inte lyssna på podcasts eller radio. Jag kunde inte ta en bild efter vägen och lägga upp på Instagram och jag kunde inte sms:a min vän senare när jag kom hem. Jag hade ingen aning om vad det var på tv, för jag kunde inte kolla tablån. Papperstidningen låg för långt borta för att jag skulle orka hämta den. När jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte ställa väckarklockan.

Jag känner en man som köpte sin första smarta telefon härom dagen. Lite sent kan tyckas för många av oss, men han har levt lyckligt ovetandes om appar, pekskärmar och andra fördelar. Nu är det som om han håller på att lära känna en ny kompis, och de umgås verkligen flitigt.

Det var lite förvirrande när jag glömde min kompis på jobbet, men samtidigt också väldigt skönt att vi fick vara ifrån varandra efter flera år av mycket intensivt umgänge. Det kan hända att jag låter hen sova över där fler gånger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *