Hon vet inte att hon kan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Välkommen in på en liten tjuvtitt hemma hos min fantastiska moster. Hon som alltid ser glaset som halvfullt och inte låter någonting komma emellan henne och hennes drömmar eller idéer. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Den här tjusiga damen har stått hos min mormor och morfar. Nu har hon fått flytta. OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin moster anser att hon inte har förmågan att inreda. Jag förstår inte riktigt vad hon menar. Jag tycker hon lyckas utmärkt. Hennes hem är väldigt personligt och hemtrevligt.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAI trappen upp till mina kusiners rum sitter en underbar tapet. ”Är det Sandbergs?” frågade jag som älskar deras tapeter. Min moster tittade på mig med förvirring. ”Ingen aning.” sa hon. Men Sandbergs är detOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASen har vi då de mer personliga inslagen i form av en slags stol tillverkad ur ett stycke trä. Fråga mig inte vad charmen med denna (plus tillhörande skåp) är, men min moster är skitnöjd över Blocketfyndet. Min fantastiska farbror testar sittkomforten. Även han är en sådan person som ser möjligheter i livet. Tänk att jag fått generna från båda dessa håll. Lyllos mig.    OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När jag var hos min moster fick jag i uppdrag att inreda hennes (nyinredda) sovrum i den här stilen. Jag vet inte hur hon tänkte att det skulle hinnas med på en långweekend, men jag har skickat henne ett förslag på hur hon skulle kunna göra.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lyllosen själv.

2 kommentarer

  1. Nämen vad fint vi har det!!!,=) jättefina bilder!! Och Johanna!, jag är snart färdig med sovrummet!!! Lovar att skicka bilder, så du kan skåda ditt verk!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *