Tävling – Urban vintage

40Extraf_Hem-Urban_09
40Extraf_Hem-Urban_07
Foto: Ida Magntorn

Ida Magntorn är skribenten och författaren som skrivit en bok om urban vintage. Hon har besökt hem i storstäder som New York och Paris för att se hur man kan inreda personligt med loppisfynd. En fantastiskt fin bok med inspiration, tips och idéer.40Extraf_Hem-Urban_14
Vill du att boken ska bli din? Det kan den – var med och tävla.

Gör så här:
1. Gilla Johanna kaffepannas Facebooksida.
2. Motivera här nere i kommentarsfältet varför boken ska bli din.

Tävlingen är avslutad och vinnaren har meddelats.

5 kommentarer

 1. Hejsan !
  Boken verkar toppen, helt underbar !
  Gillar vintage och behöver ny inspiration till mitt hem.
  Hoppas att jag vinner!
  Hälsningar Ulrika

 2. För att jag älskar att på loppisar gå runt, men ibland tycker jag att jag bara hittar strunt, så jag behöver inspiration och tips vad man kan göra med all nibs.Då kan jag ägna höst och vinter kvällar åt att fixa till, så jag får en rolig och återvunnen inredning som jag vill!

 3. Inredning är ett stort intresse. Att besöka loppisar och hitta prylar & möbler är väldigt roligt. Boken verkar väldigt intressant och jag håller tummarna att det blir jag som får sätta mig ner, njuta av alla underbara bilder och hitta ny inspiration!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *