En värld i pasteller

24-hemochvilla 080
I torsdags och fredags besökte jag Hem&Villa-mässan i Stockholm. Höjdpunkten bland utställarna var Leila Lindholms General store. Hennes produkter finns ju annars bara på nätet, men nu fanns tillfälle att klämma och känna på vispar och slevar.
25-hemochvilla 081
Jag blir alldeles till mig av alla fina färger.
28-hemochvilla 084Tårtfat på höjden. Som karameller är de.31-hemochvilla 089 32-hemochvilla 090
Jag köpte lite piffiga figurer att sätta på cupcakes. Det ska bli kul att testa.33-hemochvilla 091 50-hemochvilla 129
Henrik Johnsson som var moderator på mässan intervjuade Ulrika Magnusson och Leila Lindholm om deras nya inredningsbok Welcome home.

1 kommentarer

  1. Det är så härligt med alla pasteller som finns nu på köksredskap! Jag blir riktigt sugen på att byta ut några tråkiga som hängt med under många år nu. De där lila färgerna har jag inte sett tidigare! Inte den färg jag själv skulle köpa men riktigt fina faktiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *