Inlandets framtid ser mörk ut

 Inlandets framtid mörkare än många tror. Jag har i bloggar kritiserat alliansen där försöker vinna kortsiktiga poänger på att stötta en folkomröstning som rör en liten nedskärning inom landstinget.

Jag är också helt övertygad om att det kommer att krävas kommunsammanslagningar både ur ekonomiska skäl och av kvalitesskäl. Det kommer att vara omöjligt att rekrytera de kompetenser som behovs i de små kommunerna , kunna betala de löner som krävs och klara jobb för den andra hälften i en rekrytering. 

Många av de special funktioner som behövs  har inte heller full sysselsättning inom området. Pengarna behövs i stället för att klara av främst äldreomsorgen.

Det är dessutom många som kommenterat mina bloggar men som är helt omöjligt att publicera med de grova angrepp som finns både mot mig och andra. För att vara snäll har det vara så nära fascistiska angrepp det går att komma. Dessutom fattas det all insikt om hur ett samhälle fungerar  och ska fungera.

 Reinfeldt brukar påstå att arbetslösa och sjuka går på bidrag och har man en egen skattekraft runt 60 % då är det inte ett utjämningssystem man pratar om utan då handlar det om bidrag

Det är helt omöjligt och ett enormt slöseri med skattebetalarnas pengar att ha så små kommuner sim det är i Västerbotten. Det är tillräckligt stor börda på kommande skattebetalare då man blir färre och färre som ska försörja fler. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *