Inte förvånande att förtroendet för regeringen sjunker

 Förtroendet för regeringen sjunker. 2010 tyckte 59 % att regeringen Reinfeldt gjorde ett bra jobb. Redan hösten i fjol hade det sjunkit till 39 % och resultatet kommer från Som institutet vid Göteborgs universitet. Hand i hand sjunker även Kungahusets förtroende.

Jag själv har varit förvånad över det höga förtroendet som regeringen har haft för de har inte gjort speciellt mycket. De har undan för undan dragit ner på välfärden och den generella välfärdspolitiken har man tagit död på. 

De som redan har det bra har fått det ännu bättre och samtidigt råder det massarbetslöshet. Jag har sagt det förut och säger det igen att det beror till viss del att media har varit regeringens lyckliga budbärare och aldrig granskat det man gjort men till slut genomskådar folket regeringen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *