Varför blir man vän med en person på Facebook ?

Varför blir man vän på Facebook ? Jag har fått många olika vänner på facebook. Det har kommit förfrågningar och där jag inte känt igen personen i fråga. Jag brukar då fråga känner jag dig varför vill du bli vän med mig. Då brukar de svara och iIbland kommer riktigt trevliga svar. Här delger jag ett men talar inte om vem det är. 

 Hej Lennart.
Nej, vi känner inte varandra i det verkliga livet.
Men jag skulle gärna se dig som min vän då du i mina ögon är vad som borde vara en mall för kommunpolitiker. 

Jag bor med min familj i Eskilstuna och förundras gång på gång över den milsvidda skillnad i styre mellan städerna i fråga. Syns solklart då vi varje sommar bilar in i min gamla hemstad och den för varje gång utvecklats ett snäpp bättre. 

Alltid något framsteg, alltid någon ny vinkel. Jag är säker på att en stads atmosfär och förmåga till utveckling beror på dess ledning och styre – på ambitionen, beslutsamheten, visionen och glädjen i att leda och förnya, att aldrig ge upp.

Vi skryter ofta vitt och brett om Umeås förträfflighet och standard. Här hos oss står tiden till synes still och man bär ständigt på en känsla av att ingen brinner för sin hemort eller ens orkar drömma. 

Man måste ha visioner och sedan kunna genomföra dem på bästa sätt – som invånare vill man se förändring och omvandling. Men man måste ha någon som visar vägen, som lyssnar.

Detta ser vi tydligt i Umeå.
Här hos oss gräver man gropar som aldrig fylls igen … Det ligger en apatisk känsla över styret.
Därför vill jag ha dig som vän på min facebooklista.

Därför att du representerar en god kommunpolitiker som sätter höga mål för att skapa en bra livsmiljö för dina umebor.
… åsså kan jag skryta med att Lennart Holmlund – han känner jag … =)
 
Ursäkta mitt långa svar.
 
 Ja vem kunde motstå att bli vän efter detta svar. Inte jag i alla fall. Vi har sedan även diskuterat andra saker med varandra som inte varit på Facebook sidorna. Men det har även blivit vänner som man sedan tagit bort. 

Tyvärr hinner man inte med att sköta om alla vänner man fått. Det har även dykt upp personer som man nästan glömt bort och det dyker upp avlägsna släktingar som man återfår kontakt med

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *