Bilprovningen säljs till skattesmitare

Bilprovningen säljs till skattesmitare”>Nu får det tamme fan vara nog med skattesmitning. Skatten från nya bilprovningen kommet att hamna på Cypern. De förändringar som regeringen gör är att bolagsskatter hamnar i andra länder. 

Det som säljs är borta för kortsiktig ideologi, moderat ideologi. På flera orter där bolaget tar över finns inget annat alternativ heller för kunderna. Finns det fler att besikta bilen hos är det bara att bojkotta bolaget.

Det bolag som nu köpt bilprovningen styrs av ett Cypernregistrerat bolag. Opis Grop kommer att kontrolleras av ett bolag som styrs via skatteparadiset Cypern enligt Svenska Dagbladet. Avancerad skatteplanering för ett bolag som utför lagstadgad uppgift 
                                        
-Vi har blivit rekommenderade det,    
säger Opus vd Magnus Greko till TT.  Bilprovningens vd, Benny Örnerfors, säger till SvD att han och Bilprovningen känner sig trygga med köparen. 

Det var en usel och dålig kommentar från en VD i ett statligt bolag. En statlig VD som inte tar ansvar för koncernen Sverige behöver vi inte. Trygga med köpare vad menas med det ?

De tycker det är fördelar med Cypern för att de har så låga skatter och deras bolagsskatt är 10,5 % mot 26,3 i Sverige. Cypern som är ett land som har för låga skatter så andra EU länder tvingas rädda dem för Eurons skull så att de inte går i konkurs.
                                        
Ansvarig minister för statliga företag är moderaten Norman. Vi har ju sett hur Filippa Reinfeldt sålt sjukhus till företag kopplat till skatteparadis och kopplingar till moderaterna. Sverige håller på att säljas ut ur landet.De företag som har lagstiftade uppgiftet ska beskattas i Sverige och ingen annan stans. Ändra lagarna omedelbart

Det är dags att ifrågasätta VD,n för bilprovningen eller de som gett tillåtelse till detta. En statlig VD som säger att de delar som säljs ur det statliga bolaget kan man känna sig trygg med när styrs från Cypern har en konstig syn på uppgiften

Tala om märkligt agerande för Sverige och statliga bolag och moderaterna måste ställas till svars för försingring av skattebetalarnas medel. Det här får du sätta stopp för omedelbart när du blir statsminister Stefan Löfven. 

Har redigerat med en länk som gör mig ännu mer förbannad
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article15107613.ab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *