Vi har ett levande centrum i Umeå

Härligt att gå runt på stan och slappa. Det har inte varit badväder, utan barnvakt i stan som gällt i tre dagar och en del av tiden har jag använt till att promenera ner till centrum och ta del av gatulivet.

Det är ett härligt centrum som vi har som kommer att bli ännu bättre med de ny och ombyggnationer som kommer att ske de närmsta åren. Självklart blir det att besöka Stefan som har Ekmans torghandel. 

Det är härligt med torghandel med blommor och frukt och grönsaker men det finns ju enbart en av den varan här om man tex. jämför med Hötorget. Nu hade han dessutom fått hem årets mandelpotatis, smakade i går och det var en höjdare

Det är dock livet och rörlelserna som ger staden dess puls. Det är oerhört mycket folk som känner igen en och vill prata om än det ena och än det andra. Det är mycket folk som kommer fram och ger sånt beröm åt det man gör att man blir rörd. De flesta gillar mitt sätt att vara trots att media försöker spegla annat . De gillar att jag kör med de raka puckar och svar som jag brukar ge. Vi håller på dig och stödjer dig är den vanligaste klappen på axeln. 

Det har inte kommit fram en enda dessa dagar som haft några invändningar när man fått förklara hur det ligger till med vissa saker som de fått annan information om.

Tack alla Umebor för de uppmuntringar jag och vi får. Det känns bra och vi har också en bra stad att leva och bo i. Inte en enda har kommit fram och velat sänka skatten, utan det har varit önskemål och frågor om varför folk i Umeå överklagar så mycket när allt blir så bra när det blir färdigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *