Det skjuts för lite

 Skjut bort djur som det är för många av. Av vissa sorters djur finns det för många av som gör att andra mer eller mindre försvinner.

Det är väl många med mig som tycker att det håller på vara ont om grodor i naturen och det är ett djur som börjar bli utrotningshotad inte bara i Sverige. Men åker man ut på landet så ser man i Sverige en del av orsaken.

 Vissa åkrar är ju alldeles vita och svarta av mås och kråkfåglar. Det enda sätt att minska ner den överetableringen är att de skjuts bort och de hotar inte bara grodor utan tar hejdlöst för sig av småfåglar och deras ägg.

Fiskebestånden hotas på många ställen och det är inte bara för hårt fiske det beror på utan det är för gott om skarv men även sälen är en stor bov. Samma sak här. Ska vi bevara den biologiska mångfalden måste det bli jakt på en del djur där är det för gott in skarv men även säl. Samma sak med vildsvinen. 

Även om det är tillåtit att jaga vissa av dessa vissa tider så behöver samhället stimulera jakt på vissa djur. De som jag nämnt är några där något måste ske men det finns säkert fler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *