Regeringen följer inte upp och kollar om fattade beslut genomförs

Uppdrag granskning har verkligen gått i ide. Den svenska högerregeringen saknar uppföljning av sina beslut. Det är över fem år sedan regeringen Reinfeldt fattade beslut om att trafiken till Holmön är ett statligt ansvar och att ansvaret ligger på trafikverket.

Det har inte hänt ett djävla dugg för att vara snäll. Jag tycker att regeringen borde skämmas som inte har bättre uppföljning av sina beslut.

 För mig är det inte förvånande då gamla vägverket inte tyckte det var deras uppgift. Nu är det så och då får eller måste regeringen ta trafikverket i örat och se till att trafiken till Holmön fungerar.

Vilket liv tror det varit om inte trafiken fungerat på andra vägar i Sverige och i storstadsområdena ? Varför uppmärksammas inte detta av Aftonbladet, Expressen, alla andra media inklusive uppdrag uppdrag granskning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *