Regeringen kör med utspelspolitik

Regeringens utspelspolitik………
Det är bara att hålla med alla som tycker att det är fel sätt att presentera budgeten på det sätt som regeringen gjort till dagens presentation.Till och med DN,s politiske ledarskribent tycker det är fel och han vill som jag se budgeten i dess helhet.

Jag är dock säker på att väljarna tycker det regeringen nu gör inte tillhör regeringens uppdrag utan möjligen ett partiarbete och ska då inte heller betalas av skattebetalare. Annat är det när regeringen åker ut och presenterar budgeten i dess helhet. 

Nu har regering hyrt in tåg, bussar och flyg för att tillsammans åka ut och presentera enskilda frågor och utan att helheten går att granska. Det är en utspelspolitik man övergått till och budbäraren media går lydigt i fällan

Lena Melin och K.G Bergström är helt eniga om att regeringen har övergett arbetslinjen. K.G Bergström till och med delar min uppfattning att Borg använder pengar som han inte har och att nu är Sverige på väg mot underskott och han tror att Anders Borg blivit överkörd, deras analys går också ut på att alliansen närmat sig S och försöker kopiera S politik. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *