Panaxia har stulit pengar av kunder och det är brottsligt

Panaxia stal pengar. Bura in rånarna. Panaxia har gått i konkurs. Företaget sköter och tar hand om pengar från sina kunder.  De pengar de tagit hand om har de tagit och det är stöld eller rån. Det är bara att bura in tjuvarna.

Det här är ytterligare ett bevis på att marknaden på pengahanteringen inte fungerar och även bankerna som har ansvar för detta då de inte tar hand om kundernas pengar utan andra ska sköta kontanthanteringen. Det är där skon klämmer.

Regeringen har ansvar för kontrollen över finansmarknaden och det är en självklarhet att den här typen av företag ska ha ordentlig kontroll. Vi måste alla hjälpas åt så kontanthanteringen försvinner men det kommer säkert att ta lite tid. 

Nu har dessa pengar stulits av kunderna men det har bara talats om att företaget Panaxia gått i konkurs. Det är stöld eller rån det handlar om och att ta andras pengar är just stöld de som gjort så stora stölder ska buras in omedelbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *