Engelska chefer har ett liv efter golfen

I DI läser jag idag en krönika att Engelska chefer har ett liv efter golfen. Budskapet i denna krönika är att de hade både annan utbildningsbakgrund och intressen än det som endast är knutet till uppgiften som företagsledare. En var förresten filosof och andra något helt annat än det som HeadHunters kräver. Varför nu detta? Kanske av många orsaker. Man har annat i huvudet, ser saker och ting på annat sätt eller kanske till och med blir intressantare för omgivningen. Själv satsade jag en del på litteraturvetenskap och färdigheten att skriva och tala. För dem som något så när känner mig, förstår att det ser ut som ett försvar för ett antal år på universitetet, där jag varit på halvfart sedan 2006. Mitt budskap är; lär er något helt annat så blir livet rikare, men inte i pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *