Ulla-Maj Andersson knockar Holmlund och Ågren

Kommer Ulla-Maj Andersson, S-politiker, Nordmaling att slå knockout på herrarna Holmlund och Ågren med sin sopkvast, som hon har lovat? ”I morgon träffas Umeåregionen. Då skall jag överlämna dessa sopar till kommunalråden Holmlund och Ågren.”, skriver Ulla-Maj i sin blogg, http://blogg.vk.se/ulla-maj-andersson-s-politiker-nordmaling/2012/06/11/konsten-att-sopa-812514

Frågan är om herrarna kommer att gå på den lätta. Jag skulle då inte gå på denna fint från Ulla-maj. Om jag inte minns helt fel var det Nordmaling som höll på att sopa mattan med Umeå i en informationskampanj. Det låg nära till hands att Umeå hade fått en emigrantstorm till Nordmaling. Men i sista stund var det en framträdande politiker som räddade Umeå från utarmning och utflyttning. Observera att jag skrev framträdande inte framstående. Det blev en smärre uppläxning från högre ort, uppe i Umeå. Detta tålde inte Nordmalingskan och hotar nu med kvasten. Låt oss se vad Ulla-Maj Andersson har för medel för att sätta herrarna på plats. Vi sitter på första parkett och inväntar föreställningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *