Stefan Mikaelsson utmanar manliga samiska normen

Idag utmanar Sametingets ordförande Stefan Mikaelsson den manliga samiska normen. Äntligen utmanar någon den manliga normen. Se Oddasat.se,  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2327&artikel=5146230

Alla normer skall utmanas och sättas på prov. Så även den manliga svenska men det förändrar inte behovet att sätta den samiska manliga normen under prövning. Nu har annars den så tama samiska media chansen att ta hand om detta. Vakna, tidningen Samefolket, Sameradion med flera. Samiska medierna har väl inte gjort sig särskilt kända för att vara grävande eller kritiska mot de egna. Nu har ni chansen.

Stefan Mikaelsson har i alla fall målat sina naglar röda. Välkommen flera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *