Stajla, styra, spetsa och selektera inte så mycket

Jag vet vad ni kommer att skriva om på Facebook, Twitter och andra sociala ställen i dag. Någon kommer än en gång att klaga på moderaterna och alliansen. Det dyker säkert upp en bild på en liten hund. Vi kommer att få se ett bord med några glas från ett förtält i grodperspektiv. En och annan syns säkert på bild med simmiga ögon. Semestern har börjat och båten är i sjön, utropar någon. Flera altanbyggen ger oss rapporter om sitt framskridande. Än en gång är det någon som varit på stan och träffat goda vänner. Dessutom kommer det att tränas och tränas för dem som hinner med. Vi kommer att läsa att förtroendevalda politiker inte skriver så mycket om vad det läser in för något. Även de ligger lite lägre. Våra liv kan te sig alldagliga efter en titt på Facebook, Twitter etc. Förstör inte denna sanna bild. Börja inte styla, styra, spetsa och selektera för då försvinner den sanna bilden. Det kan vara lockande. Gör inte som jag, undvika det triviala. Jag är dålig på att vara tråkig på detta sätt, jag är tråkig på andra sätt. Men jag skall bättra mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *