Missförstådd allvarligt skadad i verbal olycka?

När en politiker i Umeå nödgas, eller tar till vara tillfället att göra sju inlägg som har beröring till samma ämne ser man hur bra det är att det finns platser för fria, riktigt fria ord. God Natt eller God Morgon kära traditionella media, med journalistkåren. Vi möts i gränslandet där nya fria allemansmedia och de traditionella medierna möts. På detta slagfält utkämpas verbala krig med vinnare, förlorare och missförstådda om vartannat.

När t.ex. traditionella tidningsmedia citerar bloggar och Twitters möts vi på samma arena men med skilda förutsättningar. Traditionelle tidningsmedia har ofta större genomslagskraft men det fria sociala medierna kan ha ännu större kraft.

Länge leve det fria och förflugna orden. När orden är utflugna blir de  verkningsfulla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *