Blogga på LinkedIn – skyltfönster mot arbetsgivare och kunder

Nu kan alla blogga på LinkedIn. Funktionen Pulse har tidigare bara varit öppen för vissa användare, och det är den fortfarande på svenska. Men om du byter språk till engelska kan alla testa Pulse. Du justerar språk enkelt genom att föra musen över din profilbild uppe till höger, då fälls rutan ner, välj där att ändra språk och välj ”English”, se nedan.

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 09.58.54

Jag har bara gjort ett inlägg hittills, men tycker att funktionen är snygg och enkel, du når själva bloggverktyget genom att klicka på den pennsymbol som dyker upp där du gör dina vanliga inlägg, se nedan, alltså där det står ”Create a post”. Efter ett klick på pennan hamnar du i ett intuitivt enkelt fönster (se bilden under) där du ganska snabbt förstår hur du ska göra för att skriva och lägga till bilder.

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 10.00.53

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 10.01.48

Det finns viss begränsning i antal tecken, så riktigt långa inlägg som mitt om 2015 får inte plats, jag kortade det lite till Pulse. In och testa du också! Ett smidigt sätt att visa upp sin expertkunskap mot arbetsgivare eller kunder.

/ @jmjobring som idag lyssnar på Kanyes och McCartneys samarbete.

 

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *