Dagens Nyheter gör en Yahoo NewsDigest

Jag skrev i maj 2014 om Yahoos nyhetsapp som sammanfattar nyheterna två gånger varje dag – (appen heter NewsDigest och du hittar den här). Nu har Dagens Nyheter ganska oblygt kopierat Yahoos app och skapat Prio.dn.se. Under en testperioden är det inte en app utan endast en mobilanpassad webbsida, men det hela ska förstås bli en app.

Skärmavbild 2015-02-10 kl. 17.02.05

IMG_0342

Varje nyhet sammanfattas kort och via rubriken kan du klicka dig till en fördjupande text. Just idag var det nio nyheter, men det verkar variera och kan vara både fler och färre. Vardagar kommer det två utgåvor och helgerna en om dagen.

IMG_0343

Vill du också testa, anmäl dig här. Du kan också läsa mer om utvecklingen på DN:s utvecklingssajt dn.idé.

/ @jmjobring som lyssnar på I’m from Barcelonas nya.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *