Och Snapchat släpper ännu en bomb – världspremiär på Madonnas video.

Jag skrev häromdagen om att Snapchat har öppnat en helt egen kanal de kallar för Discover. Och idag har de världspremiär på Madonnas nya video ”Living for Love”. Det får man väl säga vara en ganska smart smakstart på sin nya kanal. Rubrikerna lär bli många idag, det har redan börjat skrivas om det, läs The Verge, Forbes, Billboard och New York Post för att bara nämna några. Googla får du se. Hyfsat genomslag, snyggt jobbat Snapchat.

IMG_0318

IMG_0327

IMG_0323

Du hittar videon om du öppnar Snapchat, sveper åt vänster för att komma åt Discover, klicka sedan på Snapchats logotyp och du hittar videon där.

/ @jmjobring som förstås lyssnar på Living for Love med Madonna.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *