Påklistrad masshysteri slår tillbaka

[musik]

Apropå mitt förra inlägg om #applevaka för oss som är konsumtionstroende, här kan man nog säga att det har gått lätt överstyr. Se filmen från öppnandet av landets första Apple Store i Täby. De religiösa/frälsnings parallellerna känns rätt tydliga. Hur smakar den här masshysterin? Påklistrad och ganska obekväm, i varje fall i mina ögon.

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men i mina ögon och öron slår det här bara tillbaka mot varumärket. Jag blir lätt generad å Apples vägnar.

/ @jmjobring

1 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>