Nu kan du bädda in dina Facebook-inlägg

Nu har Facebook släppt en möjlighet att infoga Facebook-inlägg direkt på din sajt eller blogg. Du hittar vägen till koden uppe i högra hörnet på den post du vill använda.

Skärmavbild 2013-08-22 kl. 08.11.40

Skärmavbild 2013-08-22 kl. 08.12.04Och så här ser det inbäddade inlägget ut på plats:

Kanske mest användbart om du bloggar, men kan ju även skapa möjligheter för dig som ger erbjudanden via Facebook att flagga upp dem även på din sajt på ett enkelt sätt. Besökaren av din sajt kan klicka ”gilla” utan att lämna din sajt, men klickar du kommentera eller dela så skickas du iväg till Facebook.
/ @jmjobring som idag tänker lyssna på lite Firefox AK

2 kommentarer

  1. Hej! Det här låter ju toppen!
    Men – det funkar ju inte?? Jag har testat på min hemsida (utan att publicera, endast förhandsgranska) men allt som kommer upp är en textrad med länkar till facebook och inlägget. Jag har testat på mitt aktiva tema men även på ett av wordpress standardtema twenty twelve. Förslag på orsak?

    • Hrm, jag är tyvärr inte någon hacker direkt, men det funkade för mig, i WordPress. Vad kör du? Kanske kan vi fråga någon där ute som vet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>