Frimurare- en manipulativ sekt

Heder till vk som avslöjade  den moderatledda sekt som kallas frimurarna. Heder även åt dom socialdemokrater som klart tar avstånd ifrån dessa. Moderaterna är ju i stor majoritet och består uteslutande av höginkomsttagare och dessutom endast män. Lyckseles moderatdrottning säger att hon inte har någon kunskap om vad frimurarna står för och inte kan kommentera detta. Hon är ändå inte förvånad över att det är många moderater som är med i frimurarna. Västerbotten är inte så stort och vi känner varandra allihop så det är inte så konstigt att man influeras av och engagerar varandra, säger hon till vk. Hon är utestängd från denna sekt, hon vet inte vad dom sysslar med men försvarar dom med näbbar och klor. Vad tycker hennes kvinnliga partikamrater? Vad tycker männens partners om deras förehavanden i frimurarlogen?

http://www.vk.se/plus/1711272/lista-politiker-fran-flera-partier-ar-frimurare

Se även videon om en före detta frimurare:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *