Twitter längtar tillbaka…

Detta inlägg läses kanske bäst till denna fina sång.

Dagens trend verkar vara att vi längtar tillbaka. Först dök den här upp i mina flöden, en blogg om http://historiskatweets.blogspot.se/ Förutom Bengt Fahlström nedan finns Björn Rosengren på nattklubb och Refat El Sayed som suckar över att Björn Gillberg tjatar om en viss doktorshatt…

Och nu flödar och trendar hashtaggen #omtwitterfannspå90talet (hashtagg är alltså ett sätt att tagga de inlägg man gör på microbloggen Twitter och som gör inläggen enkelt spårbara). Alltså, hur hade våra tweets låtit om Twitter hade funnits på 90-talet. Ja, kanske så här:

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men det är nog ingen tillfällighet att vi nu börjar se hur allt fler vågar börja lattja med Twitter. Massan av människor som vistas där börjar växa sig betydande och framförallt börjar mediet mogna såpass att vi inser hur vi kan använda det i humoristiska sammanhang. Är du inte där ännu. Kliv in i gemenskapen. Det tillför.

/@jmjobring

 

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *