Västtrafik får en känga i sociala medier

Just nu florerar det en video på sociala medier där kontrollanter i Göteborg på Västtrafik håller fast en kvinna som de tycker har stämplat sitt färdbevis när hon kliver på, och inte när hon startade resan. Se filmen här.

Sajten Ajour.se skriver om det, och fler lär hänga på. Värst stormar, det inte oväntat på Västtrafiks Facebooksida där man har lagt in en (1) kommentar, som i skrivande stund har 187 inte så vänliga kommentarer. Ska bli intressant att se hur detta utvecklas och Västtrafik hanterar stormen, givetvis har varumärket redan tagit skada, men detta är en process där Västtrafik fortfarande har chans att reparera. Men de borde förstås agera lite snabbare just nu, till exempel vara aktivare just på Facebooksidan där de just nu bara verkar blunda och inte svara på inläggen.

På deras Twitterkonto @vasttrafik får man endast se vilka förseningar som finns, de verkar alltså inte alls svara på kritiken den vägen heller.

Och så här reagerar folk på Twitter…

Spännande fortsättning följer, men en sak är ganska klar redan, så här hanterar man inte sociala mediestormar idag.

Uppdaterar med SVT:s inslag.

/ @jmjobring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *