901 miljoner användare kan inte ha så fel

[läses bäst till denna sång]

Facebook räknar idag in 901 miljoner användare varav 526 miljoner sägs vara dagliga användare. 300 miljoner foton laddas upp. Dagligen. Läs mer på t ex Mashable. Alla siffror är givetvis helt sjukt stora och saknar egentligen konkurrens i den uppkopplade världen. Kokar vi ner det till Umeå (med 80 kilometers radie) landar vi på 74.520 personer. En ansenlig massa människor som du kan nå om du orkar och vågar bygga en närvaro där…

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men jag tror att vi får leva med Facebook ganska många år till, och jag tror att vi bara har sett början på hur mediet kommer att användas för marknadsföring, framförallt på det lokala planet.

/ @jmjobring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *