Sluta ligga med telefonen?

[Punk från Laholm – bröderna Enqvist återuppstår]

Enligt en artikel i Business Insider sover 90% av 18-29 åringarna med sin smartphone och 95% av dem pillar på den strax innan de somnar. Jag har ingen aning om hur tillförlitliga dessa uppgifter är, men jag behöver inte gå längre än till mig själv för att se att iPhonen eller iPaden allt som oftast ligger bredvid mig på natten.

Jag tror dock få sträcker sig så långt som i denna undersökning som hävdar att 1 av 3 hellre ger upp sexet än telefonen, men det säger ändå en hel del om hur kära vi är i våra smartphones.

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men det kanske är dags att våga lägga telefonen på laddning i ett annat rum när vi lägger oss ikväll?

/ @jmjobring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *