Google vill bli kontaktade via *trumvirvel* vanlig post!

[dagens musiktips]

Har i ett jobbärende försökt få tag i Google. Eftersom min vanlig kontaktväg är via  AdWords-annonser tog jag frågan den vägen. Frågan handlar egentligen om att kunna använda av Google förbjudna annonsord i en kampanj mot nätdroger. Men jag höll på att ramla av stolen när jag fick svaret nedan.

google_vill_ha_brev

Jag kan, som vanligt, ha helt fel, men att Google vill att man kontaktar dem med ett vanligt postalt brev är på något vis förbi ironi. Det är bara konstigt. Men samtidigt rätt befriande. Och bakvänt. Eller vad tycker du?

/ @jmjobring

Det här är inlägg 29 i mitt försök att blogga 100 dagar i rad tillsammans med ett gäng andra bloggare i Sverige under taggen #blogg100. Läs mer här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *