Lägg till säljdrivande knappar till dina poster på Facebook

Nu kan du lägga till knappar där det står ”Learn more” eller ”Shop now” på dina sidor. Och det är inte bara för annonser, utan även på dina vanlig poster. Sociala medie-bloggaren Jon Loomer visar dig enkelt här hur det går till.

Och så här kan det se ut, se nedan. Känns klart värt att testa för att se om det kan öka trafiken, även om nackdelen förstås kan vara att din vanliga postning ser ut som en annons. In och experimentera nu. Finns knapparna ”Shop now”, ”Learn more”, ”Sign up”, ”Book no” och ”Download”. Finns inte knappar på svenska ännu, vad jag vet.

Skärmavbild 2014-02-10 kl. 14.58.16

UPPDATERING: Hrm, det verkar svårt att få verktyget att verkligen posta dessa inlägg. De syns i admin, men postas inte. Har du testat och lyckats, dela gärna med dig i kommentarerna. Jag jobbar vidare och ska se om jag lyckas lösa det på något sätt. Återkommer…

/ @jmjobring som idag lyssnar på Temples nya album.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *