Gör ett dånande digital avtryck med Thunderclap

Tänk om du kunde få en massa människor att samtidigt posta ditt budskap på Twitter, Facebook och Tumblr. Det skulle förmodligen ge lite intryck och lyfta fram budskapet på ett snabbt och bra sätt. Ja… den här tjänsten finns förstås. Den heter Thunderclap och du ansluter dig på ett par minuter, och efter det kan du få det att se ut som i mitt Twitterflöde häromdagen, se nedan.

thunderclap

Utmaningen i det hela är förstås att få en massa följare att hänga på. Upplägget är lite som Kickstarter, du skapar ett projekt och förklarar syftet och försöker därefter få folk att ansluta sig, se exemplet nedan från Plan Sverige. De projekt på Thunderclap som får flest följare hamnar högt upp på Thunderclaps sajt som ”Trending Campaigns” och får lite extra skjuts.

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 17.24.40

Även om du själv inte vill skapa en Thunderclap kanske du ibland ska kika in på sajten och bidra med dina digitala kanaler för ett gott syfte, t ex för Höj din röst #förhenne.

/ @jmjobring som idag lyssnar på Jeff Tweedy från Wilco som kör solo med skivan Sukierae, lyssna t ex på Honey Combed.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *