VilhelminaCentern

”Ni som är moderater i länet måste påverka era ministrar så att de begriper att de måste modernisera det kommunala skatteutjämningssystemet” skriver Maria Kristoffersson (C) i Vilhelmina. Vidare så skriver hon citat: ” Centerpartiet trycker på allt vi kan men moderaterna bromsar allt de de kan, och de är ett större parti. Socialdemokraterna tycker som Centerpartiet i den här frågan. Det är dax att vi anpassar oss efter hur Sverige ser ut idag, begriper inte M det?” slut på citat.

Tidigare i sin blogg anklagade hon just socialdemokraterna i Vilhelmina för förändring av byaskolorna. Det är ett friskhetstecken att hon äntligen har vaknat upp över att grunden till att ekonomin har blivit det som den nu är, beror på den moderata alliansen. En allians där centerpartiet, än så länge, ingår. Mullret från C-föreningar och enskilda centerpartister börjar höras än tydligare. Hur länge skall centerns partiledning klamra sig fast i den moderata alliansen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *