Regeringen höjer hyrorna

Nu ser regeringen till att släppa hyrorna för andrahandsuthyrningen fri. Det är den enda lösningen som denna regering har på bostadsbristen. Ta ut högre hyror av dom som har lägsta förutsättningarna för detta. Tidigare fannas bostadssubventioner för hyresrätter. Dessa tog man bort, men förmåner i samma storleksklass finns fortfarande kvar för bostadsrätter och villor. Dessutom har man även kvar dubbelbeskattning av hyreslägenheter. ROT är helt förbehållet för dom som ÄGER sin bostadsrätt eller villa. Skulle beskattning av hyreslägenheter få samma villkor som bostadsrätter och villor, beräknar man att hyran i en normal trea skulle kunna sänkas med 2000 kronor per månad. Att inte regeringen gör något åt detta är för mej helt obegripligt. Enbart detta är för mej ett skäl att inte rösta på något av dessa partier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *