Dags för Blogg100 igen – utan mig

Förra året var jag med i en utmaning som kallas för Blogg100, den går helt enkelt ut på att blogga 100 dagar i rad, och jag lyckades faktiskt! Och nu är det dags igen. Bakom utmaningen står bloggaren Fredrik Wass som denna gång ska driva en företagsblogg på sin arbetsplats Intellecta, ett lite annat upplägg för honom alltså. Den alltid lika utmärkte Umeåbloggaren Mikael Hansson ska haka på i år, skriver han på sin blogg på VK.

Förra året var över 600 bloggare med i utmaningen och tillsammans skrev vi över 16 000 blogginlägg och 19 000 tweets under taggen #Blogg100, enligt Fredrik Vass sammanställning. Och jag var själv stolt som en tupp över att fixa det och tog mig faktiskt också ner till eventet som avslutade det hela i Stockholm.

bild 1-1

Men nej. Tyvärr. I år finns det inte skuggan av en chans att jag kan fixa det. Med två små barn (de var lite yngre och enklare att underhålla förra året…), ett heltidsjobb på en kommunikationsbyrå och ett helt eget leksaksföretag med en egenutvecklad idé är det helt enkelt inte ett realistiskt läge. Inte ens för den här glade optimisten. Men fortsätta blogga kan jag lova att göra. Det får vara bra så. Heja alla ni andra!

/ @jmjobring som dagen till ära bjuder på listan med de 100 grymma låtarna från förra årets Blogg100.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *