Ynka 22 %

Våra makthavare i allmänhet, och den rödgröna regeringen i synnerhet, för en politik som går emot en majoritet av oss. Novus har nyligen gått ut och frågat svenska folket om man är positiv eller negativ till ökat antal flyktingar. TV4 rapporterar att 22 procent tycker det är positivt med ökat flyktingmottagande. Ynka 22 % av oss väljare stöder m a o nuvarande invandringspolitik! Om någon sådan politik ens finns; det mesta liknar kris, kaos, tvära kast samt bristande struktur, planering, konsekvensmedvetande, ledarskap och noll ’sjukdomsinsikt’.

Regeringen, 7-klövern och mainstream-media har ansvaret för vad som nu sker i Sverige, något de verkar totalt ovetande om eller oförstående inför. De klarar inte ens av att ta in detta utan försöker föra över ansvaret på andra EU-länder eller kommuner ”som inte tar sitt ansvar”, främlingsfientliga krafter, ’hatsiter’, SD m m. Så länge etablissemanget fortsätter att gå emot folkopinionen och se verkligheten som en fiende som måste besegras, kommer de att fortsätta att späda på de motsättningar och hatiska strömningar som idag finns i landet.

Utanförskapet blir allt tydligare liksom motsättningarna. Allt fler inser dessutom med ilska att regeringen, 7-klövern och mainstream-media krampaktigt undanhåller fakta samt konsekvenserna av dagens massinvandring i syfte att minska risken för kritik och protester. Folket har sedan länge insett att kejsaren är spritt språngande naken och att både yttrandefriheten och demokratin håller på att urholkas. En minoritet (22 %) står bakom dagens migrationspolitik och den minoriteten har tagit majoriteten (=folket) som gisslan idag. Det gynnar motsättningar och hat. Att minoriteten dessutom ser ner på majoriteten och kallar oss att ”rasister och främlingshatare” är respektlöst och helt oacceptabelt.

Utanförskapet, det gamla och det nya, har länge varit ett begrepp inom politiken. Men nu är det dags att prata om INNANFÖRSKAPET, som består av regeringen, 7-klövern, mainstream-media och andra verklighetsförnekare och extremister. Politiker av alla kulörer har länge medgivit att integrationen har misslyckats. Så varför fortsätter de att tvinga på oss den? Varför förstår de inte sin egen roll i detta? Varför ”tar de inte sitt ansvar” för det land de är valda att styra? Deras framfart är inget annat än trolöshet mot oss huvudmän.

Det finns mycket litet stöd bland dagens verkliga utanförskap, d v s väljarna, för den migrationspolitik man envist och länge försökt tvinga på oss. Undra på att motsättningarna i samhället växer! Hur kan man t ex förvänta sig att vi villigt ska jobba till 75 och samtidigt få oss att tro att invandringen är lönsam för Sverige? I så fall borde vi väl få pensionera oss innan 65! Nu är det tydligen vi som ska vara lönsamma så att immigranterna, varav de flesta inte flyr från krig, ska kunna ta del av vår välfärd trots att det tar åratal för dem att försörja sig själva, om de överhuvudtaget lyckas med detta.

Som många av er nog kommer ihåg, var jag en av de tre toppkandidaterna för Junilistan till EU-parlamentsvalet 2009. Dessvärre tappade vi våra 3 platser, som vi vann 2004. Nils Lundgren, en av skaparna bakom Junilistan, är fortfarande en ganska aktiv och mycket klok man. Han skrev nyligen en intressant och läsvärd krönika i tidningen Neo:

”Nationalekonomen Torben Andersen finner i sin forskning att invandrare till de nordiska länderna i genomsnitt har mindre humankapital, fler barn och fler äldre släktingar än de inhemska befolkningarna. Eftersom de därmed minskar antalet förvärvsarbetande per försörjd och betalar mindre i skatt, försämrar sådan invandring finansieringen av den nordiska välfärdsstaten. Om vi däremot, likt Kanada, bara släpper in välutbildade människor och motverkar anhöriginvandring, kan värdlandets befolkning vinna mycket genom så kallad brain drain”.

Har vi rätt att avvisa ekonomiska invandrare? Mitt svar är att vi har den rätten. Medborgare i en framgångsrik stat äger kollektivt enormt stora tillgångar i form av infrastruktur, fastigheter och företag och har dessutom byggt upp socialt kapital som möjliggör ett välfungerande socialt och ekonomiskt system. Människor från andra delar av världen kan inte ges rätt att fritt flytta in och ta för sig av denna kollektiva egendom.”

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *